Things I like

L’après-midi


Min första frappuchino på en månad, tro det eller ej!


Den perfekta picknickmaten… Hehe.


On the way to the parc


Jag köpte billiga jordgubbar idag som jag tog med mig. Väldigt uppskattat 🙂


Tå norske jenter…

Jag har haft en riktigt trevlig och härlig lördagseftermiddag. Först lunch med Christophe och sen skulle han iväg och istället kom Ada och Ina och vi köpte oss tre stycken frappes på Starbuck’s och satte oss i Parc Monceau. Det var ett tag sen vi sågs så det var kul att träffa dem igen och ta igen allt som hänt senaste tiden. Snacka massa blaj liksom. Även om jag hade lite svårt att förstå vad päskefjed var. Men tydligen betydde det persikofärgad. Så nu har ni lärt er lite norska med. Bra va?

Dock råkade jag ta sönder mina prickiga strumpbyxor(snyft!) och fick gå barbent eftersom det blev ett ganska stort hål. Frös faktiskt inte alls, till en början, däremot blev nog en och annan bländad av mina vita ben. 
Så jag gick och köpte nya på Monoprix. Det blev ju en ganska komisk syn sen när jag skulle försöka ta dem på mig i parken… Det var nog en del som garvade åt mig och jag är ganska säker på att en gubbe fick se mina trosor. Ja men jag bjuder på det 😉

Nu ska jag strax iväg. Jag ska följa med Christophe på konsert, en av hans systrar är operasångerska, och hon skulle ha någonting ikväll. Även hans föräldrar kommer vara där. Jag är inte alls nervös…

Trevlig kväll på er!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.