C'est la vie

RECORD

 

En av de trevliga tjejerna på mitt gym började prata om hur gott det är med avokado- och kesomackor så det var jag ju tvungen att äta efter träningen. Satan vad gott det är ja. 

 

Tre träningspass på fyra dagar har jag förresten avklarat. Jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv för det. Jag är inte direkt den som brukar träna så många gånger i veckan. Jag är snarare den som brukar hitta på tillräckligt med ursäkter för att INTE träna, men med någon som pushar en blir det lättare. Det är bra att ha en vän som ger en order för tack vare Stina gick jag på ett nytt träningspass idag. Det är så mycket roligare att träna med en kompis dessutom för jag blir liksom peppad och motiverad av att någon annan är mer ambitiös än jag är. I morgon kan jag ta en välförtjänt paus från gymmet med gott samvete. Sedan tror jag att jag kör en gång till antingen på lördag eller söndag. Jag kan ju lika gärna sätta rekordet nu när jag ändå är igång.

 

Nej, nu ska jag äta ett päron (jag har dock redan börjat fundera på att byta ut den mot choklad) och titta lite på Vänner innan jag lägger mig. 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Skönt med lite flow! Visst blir det både lättare och roligare med sällskap – någon som pushar och inspirerar en. Det blir lätt slentrian annars, i alla fall känner jag så. Att utmana sig själv till nya övningar eller träningsformer. Omväxling förnöjer heter det ju som bekant 😉 Nästa helg är det jag som packar träningsväskan (och lite annats) för en helg i Malmö och vad som verkar vara ett av de coolaste gymmet jag sett (på bild 😉) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.