Weekend

En salig blandning

 

Helgen har gått i lugnets tecken och jag har spenderat den mesta av tiden i soffan och i sängen. Jag mådde inte så bra i fredags och behövde sällskap, så Stina kom to the rescue. Hon är fenomenal på det sättet. Vi lagade soppa, såg på film och åt glass. Ja ni ser ju så mysigt vi hade det. Vänner som hon växer inte på träd ska jag säga er. Jag träffade även min kompis Julia igår. Vi har av flera anledningar inte setts på ett tag, men när vi sågs igår insåg jag att jag saknat henne. Hon är precis som Stina – en härlig mix av positiv energi, ödmjukhet och omtänksamhet. I januari ska hon göra praktik i Bryssel, men då har jag ju en ypperlig anledning att åka dit!

 

Tyvärr har jag fått jobba en del också under helgen. På grund av stormen som härjat så fick vi ställa in helgens avgångar från både Oslo och Köpenhamn, och jag behövde få ut information till våra kunder. Eftersom jag är ensam ansvarig för den svenska marknaden så fanns det inte så många andra alternativ. Fast jag ska egentligen inte klaga, för det var nog andra som hade det värre. Vissa av mina kollegor satt antagligen i möten större delen av lördagen och många fick nog rycka för att lösa det med busstransporter och annat praktiskt. Fast vad gör man? Det var bra att de tog beslutet att ställa in. Starkt tycker jag, med tanke på hur mycket pengar som företaget antagligen förlorat under helgen.

 

Nu ska jag krypa ner i sängen med min bok. Jag har börjat läsa igen och inser varje gång jag fastnar för en bok hur mycket jag älskar det. Att ge karaktärerna ansikten, skapa kulisser till platserna som beskrivs i boken och stänga ute allt annat. 

 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Nej, den här helgen går verkligen inte till historien som en av de mest minnesvärda. Jag har själv inte gjort så mycket mer än att ligga i soffan jag heller. Men sådant kanske kan vara nyttigt ibland det också. Vädret har inte lockat till några längre utflykter precis. Hoppas att du kryar på dig under dagarna och snart är fit for fight igen! Kram

  • Ellinor

    PS! Ja, vi kommer ner till Malmö på fredag. Tänkte spendera lördagen i Köpenhamn och sedan hem igen på söndag. Har du några planer eller skall vi försöka få till ett glas vin eller en fika kanske? Några bra tips på ställen/restauranger att besöka i Malmö och Köpenhamn? Tänkte försöka få bord på Epicure på fredag i alla fall 😊 Kram igen

  • Christine&OtherSweetStories

    Jag har lite lösa planer, men har varit sjuk nu i veckan så kommer nog ta helgen lite som den kommer. Ses gärna! Jag skriver på fejjan, nog bättre 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.