C'est la vie

Real conversations

IMG_2019 IMG_2020Två bilder på mig och min vän Sophie från en kväll i Paris. Ännu en kompis som bor långt bort. Tur att man kan hålla kontakten med dagens telefoner och appar.

Igår var en dag då jag verkligen kämpade för att producera. Jag satt i princip hela dagen framför min dator och slet mitt hår för att orden inte flödade så som jag önskade. Till slut tryckte jag på ”skicka” och kunde stänga ner datorn. Jag cyklade bort till syrran och lämnade en resväska som jag hade lånat. Sen drog jag vidare hem till Louise och vi gick ut för en lång promenad i Pildammsparken, vilket jobbade upp hungern för båda så vi handlade lite godsaker på ICA och ”lagade” ihop några varma mackor hemma hos henne. Efter att vi suttit och snackat i några timmar så cyklade jag hemåt och somnade gott. Ibland behövs ett sådant bra avslut på en dag för att man ska glömma bort frustration och återfå ny energi.

Jag hade en liten gympasession här hemma i förmiddags, följt av frukost och sedan fastnade jag i telefonen med en kompis jag inte pratat med på länge. Förresten så är det så himla mycket bättre att PRATA med vänner. Allt detta sms:ande kan göra mig så trött. Jag blev så glad när jag kom på det här att man kan skicka ljudmeddelanden via whatsapp. Det brukar jag göra med mina vänner som befinner sig utomlands. Ibland kan man inte ringas eller så ställer tidsskillnader till det. Då är det så himla mycket mysigare att höra deras röst än att få ett långt textmeddelande. Jag kommer på mig själv att le, skratta och om vartannat säga ”ååh” eller ”näää” åt fina eller roliga anekdoter. Testa det ni med som ännu inte upptäckt detta!

Nu måste jag in i duschen för sedan ska jag iväg till IKEA. Är såklart alltid sen. jag och Louise skämtade om det igår för hon är precis som jag – en obotlig tidsoptimist. Den där ”Jag är på väg!”, när man i själva verket precis kommit ut ur duschen. Klassiker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.