Cape Town Surroundings

En fransk frukost i Kapstaden

IMG_0754IMG_0756IMG_0758

Visst är det typiskt att upptäcka smultronställen i en stad man snart ska lämna? Det händer tyvärr mig ofta när jag är ute och reser. Några av mina sista dagar i Kapstaden sprang (eller gick snarare) jag förbi det här lilla kafét som ligger i De Waterkant. Där satte jag mig och beställde in en typisk fransk frukost. Ground Art Caffe är lite som en hörna där man snabbt slinker in för en espresso innan jobbet. Ungefär som i Italien med andra ord.

Att det dessutom ligger i ett av mina favoritkvarter gjorde inte saken sämre. Det är bara att gå ner för gatan som du kan se på den tredje bilden och så är man mitt i Waterkant Village bland de fina, färglada gatuhusen. Om jag någonsin flyttar tillbaka till Kapstaden så kommer jag definitivt försöka hitta boende i stan, och helst omkring Green Point och De Waterkant. Mysigare område får man leta efter.

Ground Art Caffe ligger på 160 Strand Street De Waterkant.

0

0 kommentarer

  • Martina

    Hej Christine! Jag och min man åker till Malmö för en weekend nästa vecka och jag undrar om du inte kan tips om din favorit platser/restauranger/café/affärer? Jag gillar Malmö massor, men gångerna där blir så sällan att jag inte kommer ihåg vad jag gillar???? Kram!

  • christinestories

    Hej Martina! Åh, kul! Hoppas att ni får lika fint väder då som vi har nu 😊 Det låter som ett ypperligt tillfälle att skriva en Malmö-guide. Jag återkommer med det i veckan så håll utkik! (följer du via bloglovin??) Kramar och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *