Health & Fitness

REAL

Både min mamma och min pojkvän tycker att det är helt okej att äta färdigrätter och halvfabrikat några gånger i veckan. Själv gör jag allt för att motbevisa dem. De senaste åren har jag blivit mer och mer emot allt som är färdigt. OM det inte är fryst och EN ingrediens, t ex redan kryddad fisk eller grönsaker. Jag mår bara illa efter jag ätit färdiga pastarätter från Felix eller ”pizza”(om det inte verkligen är italiensk pizza, de pizzeriorna i Malmö drivs ju inte ens av italienare och smakar blä… enligt min åsikt). Ikväll gjorde jag en god wok. Det blev riktigt lyckat!
Och så glass till efterrätt. Man ska kunna äta allt.

Föresten är det ju andra veckan nu av de 8 veckornas stenhård* träning. Glöm inte berätta hur det går för er!
Idag blev det en springtur och lite arm- och rumpövningar för min del. I morgon vilodag.

Nu ska jag se hollywoodfruarna, det började ju för 5 minuter sen för i helskotta!

*Ja Lisa, promenader räknas också! Stenhård är för övrigt en definitionsfråga 😉

0

0 kommentarer

  • Christine&Paris

    Anonym: Du missförstod nog. Jag sätter inga krav. Min kille lagar ingen mat alls när jag är med honom, det är jag som lagar för det mesta. Om jag inte är jättetrött. Men han föreslår ibland att vi ska köpa färdiga grejer, då säger jag nej eftersom det är jag som lagar maten. Vad han äter när jag inte är där är inte min sak(men jag har mina misstankar om att det inte är så nyttiga grejer när han inte äter hos sina föräldrar, haha). Samma sak med min mamma. Hon lagar skitgod mat och när hon lagar maten är det hon som bestämmer, då lägger jag mig inte i, vill jag ha egen sås så gör jag den själv, jag kräver inte att hon ska göra speciellt för mig. Hon är inte min slav heller, haha 😉 Men hon lever också ensam vilket gör att hon inte anstränger sig lika mycket när inte vi är där eller hon har sällskap. Jag gör hellre en potatisgratäng från scratch än köper en färdig och det är skillnad på Knorrs pås-såser och Karins färdiga lasagne 😊
    Jag delar min mammas intresse för matlagning och hon tycker nog bara det är roligt att jag också kan laga mat. Jag lär mig av henne och hon lär sig av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.