Travels

Hopplös packare

Eftersom jag stannar i Paris i nästan 2 veckor så måste jag organisera min packning lite extra. Är inte 2 veckor svårare att packa för än 2 månader? Vad tycker ni andra som reser mycket? Det är då jag packar för mycket(sen att jag inte använde tre av mina klänningar en enda gång i somras på 4,5 månad behöver vi inte prata högt om…hrm) eller så ångrar jag att jag inte tog med de där byxorna ändå. Eller så måste jag lämna kvar ÄNNU mer grejer hos Christophe. Man kan ju tro att jag blivit bra på att packa smart efter att ha pendlat fram och tillbaka 5 gånger det senaste året. Men nej. Lika hopplös.

En sak är säker, min leopardblus och de utsvängda jeansen ska med. Men sen då? Det kan ju bli 15 grader lika mycket som det kan bli 23 grader. Ska jag ta boots eller ballerinaskor? Tunn jacka eller höstjacka?

HUR VET JAG?!

*torkar bort svettpärlorna i pannan*

0 kommentarer

 • Magdalena

  Svårt o veta. Ska till polen nu o där e 27 nu o ska bli lite mindre när jag kommer. Men ändå svårt o veta om man tex kan gå i shorts kjol utan strumpbyxor eller inte. Höstskor eller ballerinas. Svårt när det e mellanväder. I- landsproblem 😊.

 • Ellinor

  Det är sannerligen inte lätt att packa, men jag börjar faktiskt bli bra på det. Enklast är ändå när man bara skall vara borta några dagar och har hyfsad koll på vädret.
  Lycka till!
  Kram

 • FAmiljen Ekelund

  Haha,,, gör dom jag när vi drar till USA, tom väska så man har mycket att fylla.;)

  Mysigt att komma till ditt hjärta snart igen;)

 • Mia

  Jag har att packa. Till alla tillfällen. Hur tusan ska man veta vad man kommer känna för att ha på sig liksom!?
  Du borde iaf packa ner blusen du har på dig. Alldeles lovely! Är det Zara? sägerdensjälvutnämndazaraexperten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.