Weekend

Ray of Light

 

I morse sken solen in genom persiennerna. Även om det finns vissa nackdelar med att ha fönster ut mot en av Malmös mest trafikerade vägar, så älskar jag att vakna med solljuset som lyser in i lägenheten. Eftersom att jag har en genomgående lägenhet (med vardagsrummet/sovrummet ut mot vägen och köket mot gården) så har jag på så sätt kvällsljus i köket. Det älskar jag på sommaren när solen går ner sent på kvällen. 

 

Min helg blev inte riktigt som jag hade tänkt. Jag har både missat en födelsedagsfest och en av mina bästa vänners babyshower. Mais c’est la vie, non? Jag får väl vara glad över att jag inte blev sjuk i nästa vecka för det hade förstört hela min Paris-resa.

 

Igår kväll kom Lucie över på middag, trots mina förvarningar att jag troligtvis skulle smitta ner henne. Hon föreslog först att ta med en “mörk och djup, ganska tung film” som vi kunde titta på. Jag bara, eh, nej tack. Jag tror vi behöver någonting lättare, och som gör oss glada, inte tvärtom. Eftersom hon aldrig hade sett den här filmen, så fick det bli den. Kliché all over, men helt perfekt när man inte orkar tänka. Lucie verkade gilla den med tanke på att hon satt och gapskrattade genom hela filmen. Jag tror att jag har sett den sådär åtta gånger men den är fortfarande lika rolig. Himla trevligt i alla fall med middagssällskap och sedan gick jag och la mig innan kl 23. Så himla skönt.

 

Nu ska jag ta en kort promenad. Jag tror att jag behöver lite frisk luft för jag har knappt varit ute på två dygn. Sedan tänkte jag ta upp resväskan och börja packa lite smått, plus se om det finns någon tid i tvättstugan. Eftersom att jag är bortbjuden på tisdag kväll så måste jag se till att ha allting klart till på onsdag morgon. 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *