Vardagslyx

Fredagslyx

 

Igår var jag ledig och då unnade jag mig lite fredagslyx med frukost på Lilla Kafferosteriet. Deras frukostpaket är verkligen att rekommendera, men då ska man vara ordentligt hungrig. För 115 spänn får man välja valfri dryck, ett glas juice och så tre ytterligare grejer (yogurt med müsli, ägg med kaviar, scones, baguette med pålägg och lite annat smått och gott). Vad jag valde ser ni på bilden. Min aptit har svikit mig de senaste två veckorna så magsäcken kunde inte ta emot allt det goda. Jag åt nästan allt och tvingade i mig halva yogurten, men sedan tog det stopp. Jag går gärna dit igen, men då ska jag se till att fasta innan, hehe. Det var minst sagt en trevlig start på dagen och jag tog det vettiga beslutet att lämna mobilen hemma. I stället satt jag där och läste tidningen – i pappersform. Hur ofta gör man egentligen det nuförtiden? Fast det gillar jag faktiskt att göra. Jag läser hellre så än i mobilen eller datorn.

 

Jag skulle fått besök från Paris i helgen men min kompis kände sig inte i form så han orkade inte åka, och tur var egentligen det för jag har åkt på min sedvanliga magkatarr/förkylning-grej som brukar infalla sådär två gånger per år. Det börjar med magkatarr från helvetet och går över i förkylning från helvetet, antagligen för att immunförsvaret försvagas av det första. Jag sov dessutom riktigt dåligt i natt så efter lite gröt-frukost i morse så somnade jag om och sov nästan hela förmiddagen. Sedan har jag mest tagit det lugnt hemma, förutom två turer till Willy’s (glömde plånboken första gången…) för att handla mat och köpa med anti-förkylningsgrejer från Apoteket. Än så länge har inte förkylningen brutit ut, men jag känner att jag har en infektion i kroppen. Jag vill verkligen INTE bli sjuk för jag har flera roliga saker att se fram emot de närmsta dagarna, så jag pimplar alvedon, Kan Jang, mild mat, citronvatten och Omeprazol för glatta livet.

 

Nu har jag precis haft lite hemmaspa, haha. Färgat ögonbryn/fransar, ansiktsmask, klämt pormaskar, peeling etc etc, och nu ska jag krypa ner i sängen och se en film. Vila var det ja.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.