C'est la vie

Positive Thinking

 

 

Vad gör man för att motverka den där vinterdepressionen?

 

Man omger sig av människor som får en att må bra.

Man äter god mat.

Man tränar.

Man skrattar åt roliga youtubevideor som den här eller den här.

Man lär känna nya spännande bekantskaper.

 

En vän sa till mig häromdagen ”Positive thinking Christine! Du har bara varit hemma i tre månader, ge det lite tid”, och hon har rätt. Det gäller att tänka positivt för även om jag kämpar mot kulturkrockar på andra hållet och tröttheten på grund av vädret, så trivs jag bra med livet här. Jag måste nog bara ha lite tålamod och inte alltid förvänta mig att allt ska ske på en gång.

 

Igår hade jag för övrigt en väldigt mysig och trevlig kväll hos Sophia. Vi firade hennes födelsedag med god mat, lite vin och finalen av Idol. Nu ska jag iväg till gymmet och svettas lite sedan iväg och fika med ett par italienare jag lärde känna förra helgen. Tjipp!

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.