Weekend

Sunday

 

 

När jag bodde i Paris brukade jag göra egen brunch på söndagar. Just för att det är så dyt att äta brunch ute där. Nu har jag tagit den traditionen hit och slängde ihop lite american pancakes. Dessutom har jag hittat en av mina favoriter bland franska ostar här i Sverige. Då blir man ju faktiskt glad! Nu tycker jag bara de ska ta in comté på ICA’s charkdisk också. Jag sitter här i köket med adventsljusen tända och lyssnar på julmusik. Andrew Belle har förresten gjort en mysig version av Have Yourself A Merry Little Christmas. Lite melankolisk kanske, men riktigt fin. 

 

Nej, nu ska jag göra mig i ordning lite. Jag har varit så seg idag så jag inte ens kommit ut pyjamasen. Jag hade egentligen tvättstugan nu men orkade inte ens gå ner, haha. Får ta det ikväll i stället och hoppas att ingen annan granne hinner före. Det regnar och blåser ute så jag har verkligen inte haft lust att gå ut, men om en timme blir jag så illa tvungen eftersom vi har genrep med pjäsen i eftermiddag. Jag har för övrigt haft en väldigt trevlig helg, om än lite kort. Igår kväll var det middag och vin med tjejkompisar som slutade med djupa diskussioner om politik, samhällsfrågor och karlar. Som vanligt efter ett par glas vin. Vi kom dock inte fram till något vettigt vad gäller det senare ämnet. Mer än att de är omöjliga att förstå.

 

Trevlig andra advent till er! Hoppas ni har en mysig söndag där ute i stugorna.

 

 
0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Superlyxig brunch det där! Gjorde själv en söndagsbruch till mig själv, fast med baguette, croissanter och nutella.. 😉 Och nu måste jag ju fråga – vad är det för favoritost du har? Ha en trevlig andra advent!

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Tomme är en klassiker, så givetvis! Brique är dock ny för mig. Hittar jag den i vanlig livsmedelsbutik?

  • Eva

    Comté le roi! Eller hur?! Min absoluta ostfavorit. Jag brukar handla den på Möllans ost, men håll i plånboken ! Jag handlar alltid mer än jag har tänkt mig, underbar affär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.