Paris Tips,  Shops in Paris

Petit Bateau

 

En läsare föreslog att jag skulle börja med någonting liknande ”Mina shoppingtips” med franska butiker eller små guldkorn här i Paris. Ungefär som kategorin ”Restauranger/barer i Paris”. Ja, varför inte? Det kunde kanske vara en rolig grej!
Först ut är en franska butiken Petit Bateau, vilken är en kedja som finns över hela Frankrike. De säljer främst barnkläder, men även med storlekar för oss vuxna. På prislappen står det 14, 16 och 18 år men det är alltså till för ”ungdomar” och vuxna. Jag brukar köpa S eller M. Det är mycket randigt och marint, alltså typiskt franskt, och färger som rött, blått, rosa och vitt.
Priserna är lite högre, men här hittar man baskläder av bra kvalitet. Gillar man att lägga lite extra pengar på söta barnkläder är det verkligen att rekommendera. Jag har köpt deras bodies flera gånger som present till vänner och familj och de håller tvätt efter tvätt. Ett tips är att kolla in rean i juli och januari!

För att hitta butiker, kolla här!

0

0 kommentarer

  • Jenny

    Ja jag gillart! Perfekt för någon som jag som har vänner som ploppar ut småttingar både hit och dit. 😊 Jag älskar alla små boutiquer i Marais, och de små utställningsställena/butikerna av unga konstnärer i Montmarte. Annars har jag en radda affärer jag alltid besöker i Paris, fast alla är inte franska… Kul ny kategori!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.