Paris Tips,  Restaurants/Bars/Cafes in Paris,  THROWBACK

À La Vierge

För att fira att det är fredag, och för att det här inlägget legat i utkastfoldern sedan innan pandemin bröt ut, kommer här ett restaurangtips från Paris som minst sagt är long overdue.

Dessa bilder är alltså från januari 2020, så 2,5 år sedan. Jag var tvungen att googla krogen så att den fortfarande finns kvar, och det gör det naturligtvis. Det här var en fredag och även om Erin och jag, som båda två var på besök just den veckan, inte kunde skryta om att ha slavat på jobbet hela veckan så kunde vi i alla fall fira en lyckad shoppingdag. Vad jag vill minnas i alla fall.

Vid fransk middagstid mötte vi upp med våra vänner Robin, Anders och Sara för att äta på La Vierge. På den här gemytliga bistron i Paris 20:e arrondissement serveras franska smårätter med internationella inslag och viner som inte går att få tag på i mataffären.

Adress: 58 Rue de la Réunion, 75020 Paris, France

En annan sak som är värd att fira är att den här snygga kvinnan till höger om mig på bilden just bokat flygbiljetter för att komma och hälsa på. Att Erin valde ett flyg till Köpenhamn i stället för Paris när hon inte varit där sedan innan pandemin säger en hel del om hennes prioriteringar. Tänk så fint med vänner som tar sig tid och pengar för att åka långt och besöka en. Det gör mig varm i hjärtat. I november, tre dagar efter min födelsedag, kommer hon hit. Som jag längtar efter henne!

Okej nu har jag exakt 17 minuter på mig att ta en snabbdusch och byta om innan vi ska befinna oss hos våra grannar för att äta middag. I can do it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.