In the kitchen

Parma-wrapped chicken with feta filling

 

 

Minns ni receptet jag pratade om häromdagen? Well, här är det. Jag hittade det på den här bloggen och tyckte det verkade så gott så att jag ville testa det samma kväll.

 

Såhär gjorde jag:

 

– Marinerade två kycklingfiléer i olja, salt och peppar (akta med att salta för mycket bara för fetaosten ger oredntlig sälta), som jag sedan stekte gyllenbruna men så de fortfarande var relativt råa innuti.

– Blandade en röra med fetaost, paprikapulver, vitlök, peppar och hackad basilika.

– Skar en ficka i kycklingen och petade in röran där.

– Lindade en skiva parmaskinka runt om (man kan ju ta två om man vill det)

– Sedan in i ugnen på ca 180 grader (så den inte blir torr) i undefär 10 minuter

 

Till det serverade jag sallad och bulgur (som jag kokar med grönsaksbuljong), men man kan ju välja själv vad man gillar.

 

Nu ska jag fixa lite lunch här. Jag är faktiskt hemma idag då jag inte alls känner mig bra. Jag mailade min chef i morse och sa att jag skulle bli lite sen för att jga inte sovit i natt pga magkatarren. Då tyckte hon hellre att jag skulle vila mig och såg ingen anledning till att jag skulle tvinga mig till jobbet. Så jag spenderar dagen i sängen och har precis sovit några timmar. 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.