C'est la vie

High and Low

 

 

Jag fick lov att byta tröjan på COS. Först var hon tveksam. Hur kunde hon veta att det inte var jag som tagit sönder den? Ja, vad kunde jag svara på det annat än: ”För att jag är ärlig”. Vare sig hon trodde på mig eller ej, så fick jag en ny tröja. Det var fint det. Jag har inte alls känt mig bra idag. Det är magkatarr som spökar igen. Det är sådär jävligt så det liksom inte spelar någon roll vad jag äter, hur ofta eller hur mycket. Ingen madicin hjälper. Det känns skit vilket som. Fy fan, jag är så trött på det efter sju år.

 

Nu ska jag bädda ner mig med en kopp te och ett par kardemummaskorpor (ja det köpte jag också på IKEA i lördags), och läsa min bok. Jag vågade mig på Eldvittnet igen igår kväll. Oj vad spännande den var redan från början! Jag måste säga att deckare är mina favoriter, tätt följt av böcker baserade på sanna gripande historier.

 

 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Usch, tråkigt att höra att du inte mår bra. Frustrerande och stressande när ingenting hjälper. Får hoppas att det blir bättre i dagarna. Stor kram

  • Frida

    Nej men fy! Jag har samma grej. Doktorn säger att den "grejen" som reglerar magsyrar inte funkar som den ska hos mig, därav problem. Något som hjälper för mig ät att alltid ha med mig Novalucol i väskan 😊

  • Christine&Paris

    Ja, jag brukade ha Gaviscon innan, men sedan har jag inte alls haft samma problem med magkatarren här i Paris. Tills jag började på mitt nuvarande jobb och aldrig äter middag innan halv nio… Och dessutom känner mig stressad. Men det går väl över, jag måste bara vila upp mig lite 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.