C'est la vie

Perhaps my darling, I’ll meet you on the other side of the bridge

Vissa dagar suger verkligen musten ur en. Ni vet när man känner sig både fysiskt och mentalt utmattad? Precis så var den här dagen. Även om jag mådde betydligt bättre i morse än jag gjorde igår så har det inte direkt hjälpt mitt tillfrisknande att gå runt och frysa hela dagen. Det har varit helt galet kallt idag och när jag kom hem kände jag mig inte alls i form. Egentligen skulle jag ha ätit middag med Madde men även hon kände sig lite krasslig så vi sköt på det och pratade i stället i telefon i typ en timme.

Jag insåg förresten att jag fyller år på lördag. De senaste tre åren har jag firat min födelsedag med att bjuda in vänner till fest, men i år orkar jag inte riktigt det. I stället är jag lite sugen på att fira min födelsedag med att åka över till Köpenhamn. Jag har inte varit där sedan i maj och så länge jag slipper frysa, så kan det vara ganska mysigt att hänga där denna tiden på året. Det finns så många trevliga kaféer och barer där man kan värma sig med en kopp kaffe eller ett glas vin (det blir man så småningom lite varm av). Dessutom så var det evigheter sedan jag träffade mina kära danska vänner. Kanske skulle jag kunna kombinera det med att besöka mitt gamla jobb. Sist jag hälsade på där var någon vecka innan jag flyttade till Kapstaden, så alltså cirka ett år sedan.

Eftersom att jag är så trött att jag varken orkar duscha (jag gör nästan alltid det på kvällen) eller diska så tänkte jag faktiskt strax gå och lägga mig. Jag återkommer förhoppningsvis i morgon med full styrka.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.