Helgen gick och måndagen kom

Så var det måndag igen. Jag kan tycka att det börjar bli lite ”last month” att vara sjuk, men det tycker tydligen inte min fysiska hälsa. Jag har inte lämnat lägenheten sedan i lördags kväll, fast besluten att vila mig frisk från ännu en förkylning som damp ner som en död råtta i brevinkastet. Ofräscht och ovälkommet. Eller så är det bara samma förkylning som jag gått runt och dragits med sedan en månad tillbaka. Jag har även pratat en massa med min syster som just nu behöver sin storasysters stöd lite extra mycket, vilket inte är helt lätt med ett avstånd på 11 000 kilometer och olika tidszoner. Jag saknar henne så mycket och längtar tills vi ses. De närmsta 6 veckorna får gärna gå snabbt.

Jag ska snart berätta om min lördag då jag var lyckligt ovetande om att jag skulle tillbringa söndagen med att sova, snyta mig, be till gud om kraft till att ta tag i diskberget och svära åt extremt långsamt internet. Då jag fikade med Louise på ett nytt trevligt kafé och blev fotad i mina nya boots och rött läppstift. Det får däremot vänta lite för jag ska strax promenera 200 meter västerut till dagens arbetsplats. Det känns verkligen lyxigt att jobba på en skola som ligger ett kvarter från min lägenhet. Att få få sova en halvtimme längre än vanligt är inte fy skam.

Känner du dig förresten lite måndagstrött och deppig? Då kan jag tipsa om inlägget jag publicerade på bloggen i onsdag:

→ 12 tips som förgyller tillvaron

 

Ha nu en underbar dag mina solstrålar! Unna dig någonting gott eller fint om livet känns lite motigt idag ♥

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen