First Try

Jag somnade tidigt igår kväll och sov nästan nonstop hela natten. Sedan vaknade jag först 07.50 och kom på att jag inte alls behövde vakna då eftersom att jag börjar jobba klockan 13 idag. Somnade om på cirka 2 sekunder och vaknade igen 08.30. Ljuset mellan fönsterbläcket och rullgardinen vittnade om att solen sken in genom mitt fönster. Det gör så mycket för hela min sinnesstämning den här tiden på året när solen skiner, även om det bara är i några timmar.

Här är några bilder från i lördags. Ovan är alltså Louise och jag. Jag lovar och svär att det där var den enda bilden vi tog på oss två tillsammans. Vi tittade på den och sa ”Vad fin den blev!”, sedan la jag ner kameran i väskan. Det är inte ofta det händer nuförtiden va? Varför ska vi egentligen ta femtioelva foton? Jag tror att det bara spär på osäkerheten och det dåliga självförtroendet att leta fel i alla bilder som tas. Jag märker att jag gör samma sak så jag försöker aktivt tänka att det finns någonting fint i alla bilder och inte ge mig fler komplex än jag redan har. För dem har vi ju alla, men det räcker att jag tycker att mina tår är fula. Jag måste inte tycka illa om allt annat också.

 

Vi promenerade en stund i Kungsparken innan vi satte oss på ett kafé och fikade. Det känns som att det här är sista chansen att uppleva de vackra höstfärgerna. Det är väldigt glest med löv på träden nu så det dröjer nog inte länge förrän alla löven ligger på marken.

 

Så vacker vän, både på insidan och utsidan.

 

Louise har inte Instagram och blev alldeles till sig när hon fick sig en inblick i mitt flöde. ”Ja men titta, där är ju jag!”, utropade hon och funderade nog i någon sekund på om hon inte skulle skaffa sig någon typ av socialt media. Samtidigt så tror jag att det är nyttigt att inte ha det. På tal om utseendefixering så har inte direkt sociala medier en positiv inverkan på den punkten.

 

Jag ska ta en dusch och sedan tänkte jag gå ut en sväng innan jag äter lunch. Sedan ska jag som sagt iväg och jobba. På tal om fika så insåg jag att ännu ett nytt kafé öppnat i Malmö och det ligger inte så långtifrån där jag bor. Så lite vardagslyx tänker jag unna mig denna tisdagsförmiddag.

0 reaktioner på ”First Try”

  1. Jenn - forever abroad

    Bilden på er var otroligt fin! Och kan så relatera med alla komplex och hur otroligt självkritisk man är. Det blir så tydligt när någon annan fotar en och ba ”den här bilden är jättefin” och man själv känner att ”guuud vad heeeemsk”. Och så tvärtom, när man tar jättefina bilder på andra och de tycker att de är gräsliga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen