C'est la vie

Perfect Saturday

 

 

Paris är som vackrast när solen ligger lågt på himlen. Tidig förmiddag eller precis innan middagstid. Då tycker jag om min stad lite extra. Ljuset lägger sig som en aura över broarna och lyser så fint mellan trädgrenarna. Då kan det se ut så här som på bilderna ovan. Det är så otroligt fint så jag nästan måste nypa mig i armen. Bor jag verkligen i en så vacker stad som denna?

 

Idag har jag verkligen tagit dagen som den kommit. Jag sov till halv tio, åt frukost i sängen samtidigt som jag tittade på Greys Anatomy, städade på förmiddagen, sedan kom Precious över på lunch. Efter det tog jag en lång powerwalk med Sofia, som avslutades med en glass i parken samtidigt som vi njöt av den sköna eftermiddagssolen. Nu ska jag iväg och ta ett glas med en killkompis på en bar i 2:a. Älskar lördagar som denna!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.