Health & Fitness

Finally Signs of Summer

 

 

Jag drog ut på en lång löparrunda i mina neonfärgade shorts och sedan låg jag en stund i parken och solade. Det var riktigt skönt, både att springa och sola. Det verkar som att den riktiga parisiska sommaren äntligen är på väg. Det ska bli riktigt varmt nästa vecka. Jag hoppas bara det fortsätter så och inte går tillbaka till regn och kvällar med 10 grader. Nu vill jag ha sommar på riktigt!

 

Jag ska ta en dusch och sedan måste jag åka till Champs Elysées för ett ärende på H&M, den enda som är öppen idag. Jag hoppas verkligen inte det är för mycket folk där idag… Efter det ska jag åka bort till Le Marais och träffa den här sköna bönan. Det var ett tag sedan!

 

 
0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Vilka härliga byxor! L’occitane finns på Emporia. Vet inte om det finns på fler ställen? Undrar egentligen om det är så eko som de vill framstå?! De verkar ha många tillsatser, men jag gillar handtvålen i alla fall! Att det sedan luktar gott är bara ett trevligt plus.

  • Jenny

    Härligt! Jag – som hade tänkt komma till Paris i sommar – har också undrat när det ska bli varmt. Jag skippar dock Parran nu och drar till Langedoc istället. Men i höst kommer jag. Hoppas på korta shorts och sol i park då också1 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.