Things I like

Parce que je le vaux bien

 

 

Jag köpte med en låda macarons från Jean-Paul Hévin på vägen hem från jobbet. Jag tyckte jag förtjänade det efter den här veckan som superflickvän och hårt arbetande kvinna. Från vänster: Vanille, chocolat amer, praline/beurre salé, chocolat/pistage och café chocolat. Godaste smakerna enligt mig. 

 

Äntligen är det fredag dessutom! Inte för att jag inte gillar mitt jobb men denna veckan har varit väldigt intensiv och jag har sådär 20 timmars sömn att ta igen. Nu ska jag hänga lite tvätt, sedan ta en dusch, bädda mysigt i sängen och lägga mig och titta på någon film. Alternativt några avsnitt Sex & the city, beroende på om jag ens orkar hålla ögonen öppna i mer än 1,5 timme till.

 

Bonne soirée à vous tous!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.