C'est la vie

Packat och klart


Köpte prickiga strumpbyxor på H&M, tänkte ha dem på kryssningen. Inomhus ju. Slipper frysa! 🙂

Packning as we speak. Eller ja, nu har jag packat ner det mesta faktiskt. Känner att situationen är under kontroll och att jag nog har med allt jag behöver. Diverse laddare och nödvändiga sladdar nedpackade. Pass, mobiler(fransk och min gamla svenska som hänger på en skör tråd…när ska den tacka för sig och sluta fungera är min ständiga tanke? Supermobil!), kamera, plånbok, viktiga papper, Sonia Rykiel-diadem, makrillburkar, caramelte, present, varmaste tröjorna och raggsockar… Check!

Måste åka hemifrån senast kl 9 i morgon bitti. Vet ni när jag kommer till Stockholm central i morgon då? Kl 17 ca. 8 timmar från dörr till… eh centralstation när flygturen tar 2 timmar. Man fattar ju varför det är så jäkla billigt med Ryanair…

Nu ska jag äta min pastamiddag och sen blir det filmmys.  

Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.