Fun stuff

Helgen som var


Jag råkade köpa en shot med Bailey’s, Kaluha och Vodka, trodde det var en drink liksom. 
Sen var den inte blandad utan kom i lager. Blandade den sen… det var STARKT!


Anna och Sara


Natalie är jätteglad över något…?


Pistagemacaron med grön grädde och färska hallon… GOTT!

Åh jag har haft en så mysig helg. Ni anar inte. Kom dessutom på att jag glömt visa bilder från i fredags, då det blev drinkar med Natalie och två av hennes svenska vänner. Som för övrigt var några av de trevligaste jag träffat i Paris. Förutom mina egna vänner då 🙂 Så härligt när man träffar sympatiska och lättsamma personer.

Igår var det bio, vi såg Fantastic Mr. Fox, en animerad film som var riktigt bra och gullig. Var lite skeptisk i början men jag gillade den. Vi skulle gått kl 16 men när vi stått i kön i 15 minuter så insåg vi att den föreställningen var med franskt tal, haha! Bra där. Så vi gick till Musée Jacquemart André, eftersom nästa engelsktalande visning skulle gå kl 18.10. Det är ett museum i 8:e som har det mest fantastiskt vackra caféet. Jag tog inga bilder, men här han ni se hur det ser ut. Och så sjukt goda bakelser hade de. Yummie säger jag bara. Låter bilden tala för sig själv 😉

Efter bion åt vi en pizza, med liiite för mycket ost, och avslutade kvällen på en mysig bar ganska nära där jag bor. De hade inrett med stora skinnsoffor som vi sjönk ner i. Satt där i ett par timmar och snackade, och drack en cosmo. Är ju faktiskt semester för min del, hehe.

Nu ska jag göra mig ordning och dra ut. Ska träffa Janis om lite mer än en timme. Först till WHSmith, den engelska bokaffären här, sen till Mango för att byta en tröja(som som någon sytt igen ett hål i…WTF liksom??) och efter det en fika. Ska bli riktigt trevligt.

Ha en fin måndag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.