C'est la vie

Aldrig fucka upp

Magdalena frågade varför resan tar så lång tid idag. Jag reser med Ryanair och måste då åka till Beauvais, och den rbussesan tar 1 tim 15 min. Sen kommer jag 14.40 till Skavsta och därifrån till Stockholm är det 1 ½ timme. Flygbussarna går inte direkt var 10:e minut som från Arlanda heller. Men jag betalade 32 euro för resan t/r, sen med skatter, bagage och annat mög så blev det 75 euro. Ganska okej pris måste jag säga 🙂
Nu håller vi tummar och tår att det inte blir några förseningar va?!

Som tur är har jag musik och bok. Jag läser just nu Aldrig Fucka Upp av Jens Lapidus. Det är, för er som inte vet, uppföljaren till Snabba Cash som nu går på bio. Snabba Cash var riktigt bra. Jag sträckläste den så fort jag fick chans. På metron, innan läggdags… kunde inte lägga den ifrån mig. Jag har inte sett filmen men hoppas på att få chans till det nu när jag kommer till Stockholm.

Denna här är också bra men ibland stör jag mig så otroligt mycket på karaktärerna. De är ju sådana ”losers”, haha! I meen, get a freaking life vill man ju bara säga 😛

Nej nu ska jag klä på mig och äta lite frukost. Tar nog och sminkar mig på bussen, om jag inte hinner nu innan vill säga. Är fruktansvärt trött för jag somnade på tok för sent i natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.