Vardagslyx

På ett café i 9:e


American girl.


Spegel spegel på väggen där.


Café crème.

I eftermiddag trotsade jag den fuktiga ”ända in i benmärgen-kylan” och åkte bort till 9:e. Där väntade Janis som jag inte träffat sedan min födelsedag. Inte för att det kändes som det för vi pladdrade på som vanligt i nästan 2 timmar. Vi skrattade åt snorkiga fransyskor och planerade vårt nya sunda liv (like it’s gonna happen).

Hon var en av mina första vänner i Paris och har också blivit en av mina bästa. Vi träffades i augusti 2009 av en slump och det var lite som ”friendship at first sight”. Vi har varit med om mycket ihop, kan prata om det mesta, skratta åt det mesta och pushar varandra när det behövs. Hon är en fin vän som jag värdesätter högt med andra ord. Tillsammans med de andra underbara vännerna jag träffat i Paris och fortfarandra har kvar.

Nu ska jag sätta igång med middagen. Det blir kycklinggryta ikväll. Gott va? I think so!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.