C'est la vie

Årsresumé del 1

Jag tänkte att jag skulle göra en liten årsresumé med ett kvartal per dag. Vi börjar alltså med januari-mars.

Jag skålade in 2011 i Paris med ett härligt gäng fransmän och fransyskor.

Råkade boka flygbiljetten hem åt fel håll (Kph-Paris i stället för Paris-Kph) så jag fick stanna ett par dagar extra. Men det gjorde inte så mycket för det var vårväder i Paris.

Dessutom en rolig festkväll hos Olivia. Här med älskling och Julie.

Jag överlevde januari månad med fikor och mysiga stunder med vänner och familj. Dock saknade jag syrran väldigt mycket.I februari tog jag och älskling en weekend till Amsterdam och bodde på ett riktigt coolt hotell som hade pool. Jag passade också på att hänga med Elaine och Lisa.


I mars åkte jag åter igen till Paris. Även Liza hade bokat samma flygresa som jag för att hälsa på Natalie, så vi hade sällskap dit och roade oss med att plugga på Starbuck’s när alla andra jobbade. Eller hon pluggade och jag ”pluggade”.

Natalie hade födelsedagsfest som blev en riktigt lyckad sak.

Våren låg i luften och jag mådde som en prinsessa. Tyvärr var jag tvungen att åka hem till Svedala.. På flygbussen tappade jag mina handskar som jag fått av Christophe. Jag vågade inte berätta det förrän sex månader senare.


Hemma i Sverige hade våren inte kommit. Men i Kivik lyser alltid solen, sägs det. Så dit åkte jag och myste med familjen. Bra för själen, bra för kroppen.

Våren tycktes aldrig vilja komma till Malmö men jag och Sophia hade roligt som vanligt. Det har vi ju faktiskt alltid. Och nu visste jag att jag snart skulle packa väskorna igen för någonting spännande i början av april…

0

0 kommentarer

  • inspireme ?

    Vilka härliga bilder! Alltid roligt att bläddra igenom (och göra) resuméer! 😊 Man blir lite påmind om vad som är viktigt för en!

  • Ellinor

    Så många härliga bilder och vilken fin tillbakablick! Ser fram emot fortsättningen.
    Funderar på att göra en liten resumé med bilder också, som komplement till min lilla lista 😊
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.