Vacation

Out of office

 

 

Tog ett glas vin i baren på flygplatsen och fixade det sista jobbet innan jag satte mailen på out of office. Så jäkla skönt att ha hunnit fixa allt i tid. Nu kan jag verkligen koppla av med gott samvete. Bartendern visade sig förresten vara en gammal bekant. Sådant är ju roligt och visar verkligen på hur liten världen är ibland. 

 

Nu sitter jag vid gaten, lite lagom lullig (antingen är jag lättpåverkad eller så var det ett ovanligt starkt vin?!) och väntar på att gå på flyget till Paris. Om jag är peppad för semester? Jag tror inte att jag behöver svara på det. Det säger sig självt. 

 

Vi hörs från södra Europa! 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.