Travels

Konsten att (inte) packa smart

 

 

Jag är verkligen helt värdelös på att packa smart, så nu är säkert min resväska full med en massa kläder jag inte kommer använda. Skor är ju allra svårast. Hur ska man kunna välja? Jag önskar att jag var som min kompis Linda. Hon tar med sig typ fem plagg och sedan får det vara bra med det. She couldn’t care less, om man säger så. Själv får jag typ panik och tänker att jag vill ha med mig allt. Jag har alldeles för mycket kläder att välja mellan antagligen. Detta måste ju vara ett av de värsta i-landsproblemen vi har! 

 

Idag åker jag i alla fall och det viktigaste är ju inte kläderna jag ska ha på mig, utan själva resan och dess syfte. Jag längtar verkligen nu! Dessutom kommer Naomis syster ta samma flyg från Paris så vi ska mötas upp på Charles de Gaulle, vilken för övrigt är världens tråkigaste flygplats att mellanlanda på i fyra timmar. Tur då att jag får lite sällskap. 

 

Först ska jag jobba för mitt flyg går först kl 15.40, så nu är jag på väg till kontoret. Åker en timme tidigare så att jag hinner med allt innan jag ställer om mailen till out of office. Med 13 grader och hård vind är det en perfekt dag att resa söderut, hehe.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.