Roadtrip 2022,  Travels,  Vacation

Roadtrip part 1: Prague and challenges

M har en teori att jag undermedvetet inte vill skriva på bloggen eftersom att jag inte prioriterar det. Men jag vet inte. Jag gillar ju att skriva här, det är bara så sällan jag orkar ta mig för det. Det ska lägga in bilder, som ska fixas till (jag gör inget komplicerat och förädlande i photoshop men förstärker färgerna, kontraster och ljuset) och sedan tar det tid att skriva. Kanske ska jag bara sänka nivåkraven? Skriva kortare inlägg utan att tänka för mycket?

Hur som haver. För den som följer mig på Instagram (heter christines_stories där) kommer det inte som en överraskning att vi just nu befinner oss i Italien. Närmare bestämt vid Gardasjön. Det är så vackert här att jag smäller av. Älskar vårt hotell. Vill sälja allt hemma och flytta hit på studs, och då har vi inte ens sett särskilt mycket ännu.

Första stoppet var som bekant Berlin och starten på resan blev tyvärr lite skakig. Båda var slitna och stressen från våren satt kvar som en igel, vilket togs ut på den som fanns närmast till hands. Det är inte alltid lätt när kärleken till varandra skuggas av frustration och irritation men vi tog oss förbi det och insåg att vi nog behöver vara lite snällare och mer förstående i pressade situationer när både trötthet och hunger slår ut all logik. Tur att vi älskar varandra väldigt mycket och några dygn senare hittade vi tillbaka till lugnet och ömheten i vår relation. Efter en natt i Berlin tog vi oss till Prag, en stad jag verkligen fastnade för. Otroligt vacker och gemytlig plats. I två nätter stannade vi där och M fick uppgiften att leda oss runt i gamla stan. Höjdpunkten på de två dagarna var nog när vi fick åka bilhiss ner till hotellets garage. ”Älskling, fram med kameran och filma!” skrek han när vi lämnade stan.

Just nu sitter jag vid poolen på vårt hotell här i Garda medan M är nere i spa:t – som är helt fantastiskt – och ska ta ett dopp innan vi äter lunch. Passar på att bjuda på några bilder från våra första dagar. I Berlin tog jag typ inga bilder för det var varken bra väder eller god stämning.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.