Travels

Arrivato

 

 

 

 

Jag satt och pratade med en skittrevlig kille hela vägen från Köpenhamn till Paris, så resan dit gick väldigt snabbt. Han var engelsk-svensk men bodde i Paris. Under den 1,5 timmen vi satt på flyget hann vi diskutera allt möjligt angående kulturkrockar, lägenhetsstandarden i Paris och våra jobberfarenheter. Himla intressant.

 

Mellanlandningen i Paris innebar några timmars väntan så jag köpte mig lite macarons och gick runt lite bland butikerna. Själva bytet av terminal gick väldigt smidigt och när jag väl kom till terminal 2G mötte jag upp med Naomis syster, hennes barndomskompis Clara, samt hennes franska pojkvän. Sedan kom Claras pappa och hämtade oss på flygplatsen. Typiskt italiensk bilfärd, haha. Helt livsfarliga är de. Sedan kom jag hem till deras föräldrars lägenhet. Kramkalas med Naomi och ett varmt välkomnande av deras mamma som verkar vara en otroligt sympatisk och varm människa. 

 

Det är varmt här så jag vaknade flera gånger i natt, men det gör inte så mycket. Jag är ju på semester! Nu ska jag klä på mig och sedan ska vi ut och käka frukost någonstans. Efter det lite ärenden på stan innan vi ska iväg till en pool där vi ska bada och sola.

 

Jag är så glad över att vara här!

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.