C'est la vie

Ont det gör ont

När jag äntligen befriats från den värsta träningsvärken jag haft på ett år (jag hade så ont igår och i förrgår att jag var tvungen att ta hissen ner från personalrummet på tredje våningen på jobbet), så kommer nästa grej. Nu har jag fått någon slags inflammation/innebrännare längst ut på vänstra näsborren som gör helt fruktansvärt ont. Det är som en hård bula innanför skinnet men det finns inga blåsor eller någon finne på insidan. Det gör bara så himla himla ont och strålar upp mot ögat. Jag brukar inte vara så pjoskig annars men jag kan säga så mycket som att om det fanns en Richterskala för smärta i näsborren så skulle detta ligga på 7,5. Det gör ont bara jag är. Och att vara är jag ju mest hela tiden. Det har svullnat upp och så fort jag rör vid det så får smärtan mig att jag vilja gråta en skvätt av självömkan. Detta kommer låta tramsigt men i morse när jag försökte klämma ut en eventuell finne så gjorde det så ont att jag blev illamående och var tvungen att lägga mig på sängen. På riktigt alltså. Jag tänkte att det skulle gör över under dagen men det är nästan värre nu än i förmiddags.

Jag åkte inom apoteket på vägen hem och köpte Ipren. Egentligen kan jag inte ta det på grund av magkatarren men jag var desperat. Så jag ska ta en sådan nu, för den där smärtan gör att jag inte kan tänka på någonting annat, och sedan en varm dusch . Det kan väl inte vara någonting farligt? Usch, jag börjar föreställa mig allt möjligt hemskt nu. Det blir ingen bild till det här inlägget. Jag är alldeles för deppig för det.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.