C'est la vie

One week


Bild från nästan exakt ett år sedan då min syster var på besök i Paris. Tänk att jag då kunde gå i ballerinaskor, kavaj och en tunn sjal?! Och ja, jag vet att jag ser ut som att jag är besatt av djävulen här, men det var den enda bilden jag hade, haha!

Bara en vecka kvar nu. Jag längtar så mycket! Och jag funderar faktiskt på att redan nu boka en resa till medans priserna fortfarande är överkomliga. Jag slutar min skola redan den 10 december och planerar såklart att åka tillbaka till Paris redan några dagar efter. Då blir det nog en lång vistelse där. Kanske till och med över jul. Men det är inte spikat. Det är svårt att tänka sig en jul utan familjen men det blir dyrt att åka fram och tillbaka eftersom att jag sen ska fira nyår i Paris. Christophe föreslog att vi antingen kunde åka bort eller fira med hans familj.

Hmm, jag får fila på den tanken lite.

Jag pratade med Christophe igår och han skulle åka till Luxembourg med jobbet idag och stanna två dagar. Lyx att få resa! Själv sitter man här med ösregn utanför fönstret och skriver ett arbete om Saab. Jag kunde ju haft det roligare…
Magen mår inte bra så jag borde nog egentligen dra hem. Men jag ska stanna ett tag till och sen åka hem efter lunch. Det blir jobb ikväll så jag borde nog vila innan dess.

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Riktigt så varmt är det dessvärre inte här för tillfället, men hoppas verkligen att det kommer ytterligare en våg med behagliga hösttemperaturer.

    Förstår att tanken på att komma tillbaka snart igen är lockande. Sitter också och funderar över de möjligheterna…

    Ses snart!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.