C'est la vie

Jag vet vem jag är när jag är hos dig


I somras när Christophe var här. Ser ni vad som är i bakgrunden till höger?

Idag gick tiden fort på jobbet, 5 timmar rusade iväg. Det känns bra dessutom och jag tycker att jag lär mig ganska fort. Det är skönt att ha hittat ett extrajobb!

Jag mår lite halvdåligt just nu så jag ska gå och lägga mig strax. Jag fick ett gulligt och kärleksfullt meddelande från mon amour, så nu kommer jag sova sött. Han skriver så sötsliskiga och smickrande mail så jag undrar om han tar det från en Molière-pjäs eller något. Haha! Nejdå han är ju för söt. Älskar hans söta meddelanden om hur underbar jag är. Höhö. Jag svarade med att skriva en påhittad kärleksdikt en gång. Jag kan ju säga att 99 % var skrivet med hjälp av google translate och min verb-bok. Men vackert blev det. Jag undrar om han inte satt där med en tår i ögat och stolt visade upp det för alla sina kolleger.

Ja så var det säkert.

Btw, svaret på gåtan var 31 december. Duuuh… 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.