C'est la vie

Bills, bills, bills


Min roliga förmiddag

Jag har precis haft ett litet breakdown här hemma. Gråtit krokodiltårar av frustration. Jag var tvungen att ta tag i lite grejer som bostadsbidragsansökan, samtal samt räkningar som jag fått dubbelt av. Räkningar, räkningar, räkningar.

Betalt och klart, så det är lättande. Men hur kul är det att lägga 2000 laxar endast på telefon, bredband och el? Tydligen har min kära bror inte betalat en räkning som han sa att han skulle göra så jag fick ett till inkassokrav. Tack tack för det. 700 spänn till E.on på en och samma månad känns ju lagom roligt när det bara gäller gas och elavgift(elen går på ett annat bolag). Om jag ska eftersända min post igen så blir det till någon med lite mer koll.

Dessutom fick jag reda på att jag kunnat spara 50 kr i månaden på mitt mobila bredband genom csn-kortet. Varför visste jag inte det innan? Så ska jag betala 229 spänn för ett internet som inte ens fungerar som det ska. Jag kan knappt prata med Christophe på Skype. Har ringt femtioelva samtal till dem, men nu ska jag uppdatera mitt modem så får vi se om det hjälper. Men det är ändå dyrt när det inte funkar som det ska.
Sen är Telenor svindyrt. Jävla Telenor! Jag ska byta när min bindningstid är över.

En sak kan jag ju säga och det är att jag längtar tills min utbildning är över så jag kan börja tjäna pengar! Jag känner mig ganska fattig just nu 🙁 Tur att jag snart fyller år.

Jag önskar mig pengar, en flingsaltsskål med lock, varma sockar, en klon som kan plugga och göra mina tentor, mitt förstånd tillbaka och kärlek!

Förlåt för detta bittra inlägg. Ledtråd till bitterheten: Jag har PMS, det är kallt och jag har magkatarr.
Jag ska äta lunch snart så återkommer jag med ett mer positivt inlägg senare! 

Ps, glöm inte anteckna all information nu som ni fått genom detta inlägg. Very interesting!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.