C'est la vie

Lost and found


Återhittad

Nej jag har inte köpt en ny jacka. Jag skulle behöva en varm vinterjacka men de pengarna har ju som sagt gått till andra mindre roliga saker. Däremot så var jag och hämtade min gamla höstjacka från mamma i förrgår. Cremevitt var ju höstens färg(?) så nu blir jag supertrendig i min ulljacka anno 2007:ish. Sen är den varmare än trenchen så jag slipper frysa ihjäl nu när vintern är på ingång.

Efter x antal svärord, 4 frustrerade samtal till ett och samma ställe där de mellan 11.00-14.30 varit ”inte tillgängliga”, 2 samtal till Tele 2’s tekniska support och 3 misslyckade försök till att uppdatera(det är ju tydligen ”inte helt kompatibelt” med windows 7… eeh… ok?) mitt modem så ger jag upp. Nu måste jag ut och få lite luft. Så jag kletade på lite smink och har packat ner kursbok och lite viktiga papper jag måste kopiera, och ska åka till biblan. Pga allt strul så har jag inte hunnit plugga ett skit idag.

See you later!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.