Movies & TV

Skönheten & Odjuret på DVD igen

Nu har äntligen Disney släppt en ny utgåva av Skönheten & Odjuret. Man har inte kunnat köpa den annat än begagnad på Tradera i flera år och jag vägrar betala 400 spänn för en begagnad DVD, så jag har snällt väntat. Att den skulle släppas igen var ju ingen surprise direkt. De väljer dessutom sina tillfällen, haha! Innan jul såklart 😉

Jag har suttit och tittat på klipp på YouTube nu och än en gång konstaterat att jag kan alla texterna. Trots att jag inte sett filmen på säkert 4-5 år. Det sitter i benmärgen, hehe. Någon som känner igen sig?

Men är inte Disney för underbart! Jag tröttnar aldrig på det. Dessutom är det ju så mysigt att ha alla de bästa filmerna för framtida barn. Så de får se lite old fashion tecknat och inte bara en massa datoranimerade robotar. Jag ska börja samla så fort jag får min första lön. Jag hade flera innan men sen kom ju DVD och VHS-filmerna blev helt värdelösa.
Nu väntar jag bara på att Askungen, Den lilla sjöjungfrun och Lejonkungen ska släppas.

Du kan beställa filmen bl a på cdon.com.

”Jag vill nåt mer än leva småstadsliiiiv. I sinom tid så ska nog Belle bli min…..”

0 kommentarer

 • madeleine

  Haha. Jag ÄLSKAR skönheten & odjuret. Kan också alla sånger utantill. Sjunger dock i min ensamhet, vill bespara min omgivning av min skönsång:)

 • Maria

  Hehe vilket sammanträffande, jag kollade precis klart på Aristocats;) Köpte fem Disneyfilmer för 50 euro förra veckan! Tänkte också passa på och köpa Skönheten & Odjuret medan den finns!

 • Ellinor

  Oh, jag älskar de gamla disneyklassikerna men precis som du har jag dem bara på VHS. Kanske skulle man börja samla på dessa nyutgåvor.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.