C'est la vie

Drama queen


Mina nya strumpbyxor invigdes idag. Från Twilfit. Kjolen är från Monki. Ännu ett reafynd jag kan vara stolt över.

Det blev inte biblan i eftermiddags. Jag orkade bara inte ta mig dit och insåg rätt snabbt att det inte skulle vara mödan värt. I stället hoppade jag upp på cykeln och trampade bort till Värnhem. Ville få iväg mina blanketter för bostadsbidrag.

Vad händer då? Jo jag kopierade de papper jag skulle skcka med i den shaskiga tobaksaffären brevid Hemköp och när jag står och väntar på min tur i förbutiken till Hemköp för att köpa ett kuvert, så inser jag att jag glömt kvar mitt lägenhetskontrakt i kopieringsmaskinen. Orginalet. Shiiit! Jag bokstavligt talat sprang dit och folk undrade nog om jag var tokig eller något, haha!
Nu hade upphittaren(vi förutsätter att det är en bedragande och oärlig människa i behov av en bostadsrätt med parkettgolv) säkert inte kunnat göra så mycket med det eftersom att det är undertecknat av vederbörande + parenteser, men spontant sådär så kändes det som att det var läge att vara dramatisk. Det är ju så jag är lagd.

Herregud det är tur att jag har människor runt omkring mig som kan ta ner mig på jorden när jag inbillar mig själv att mitt liv är mer spännande än det faktiskt är…

Nu har jag skrivit lite på vårt grupparbete och eftersom jag ska jobba kl 10 i morgon så stänger jag ner datorn och går och lägger mig. Sover jag om en kvart så får jag 8 timmars sömn. Hurry hurry!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.