Vardagslyx

Cause all we need is candle light

Jag har fått magkatarr igen. Ni som läst min blogg ett tag vet att jag haft problem med det innan. Det senaste året så har det inte varit några problem, bara då och då när jag stressat mycket eller ätit dåligt flera dagar i rad.
Men nu de senaste veckorna så har det kommit tillbaka. Så tills jag åker till Paris om en vecka ska jag koncentrera mig på att äta bra, inte stressa och ta hand om min kropp. Därför blev det ett kort träningspass ikväll. Det ökar min aptit(jag får ofta minskad aptit när jag känner mig stressad eller oroad), ger mig energi och jag mår också bättre mentalt.

Efter en dusch lagade jag till lite korvstroganoff till middag. Nu sitter jag i soffan och ska dricka lite smoothie och äta några kakor till efterrätt medans jag pratar med älskling på skype. Innan jag somnar måste jag också plugga lite. Blä. The downside of being a student.

Bonne nuit!

0

0 kommentarer

  • Karin

    Har också problem med magen när jag stressar, det viktigaste tycker jag är att äta regelbundet! och inte jättestora måltider utan hellre mindre och sällan än en gigantisk måltid per dag. Om du fattar vad jag menar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.