C'est la vie

On my way

Jag har haft ett smått stressigt dygn. Som vanligt när jag ska resa någonstans så är jag ute i god tid. Jag hittade inte mina flipflops och letade i säkert 45 minuter, bland annat i förrådet på vinden, innan jag till slut fann dem i garderoben. Hrm… Såklart gick jag inte heller och la mig i tid och när jag vaknade mådde jag väldigt illa och fick lite panik av tanken på att kanske ha blivit smittad av någon unge på skolan igår. Man blir ju lite svettig när ett barn kommer och säger ”Jag mår jätteilla, som att jag behöver kräkas”, samtidigt som hon andas på en rakt i ansiktet. Det gick som tur var över och när jag hade sovit två timmar till så vaknade jag och kände mig utvilad.

Nu sitter jag på Joe & The Juice och ska snart gå mot gaten. Flyget går om en dryg halvtimme men vill inte komma fram till en skylt där det står ”Gate Closed”. Köpte en macka och en juice för man vet ju aldrig vad det blir för mat på flyget. Plus att jag hoppas på att mitt immunförsvar stärks lite av nivån med ingefära de haft i. Jag var tvungen att ta fem djupa andetag när jag stod i duschen tidigare för jag kände mig så stressladdad. Har laddat upp med några bars och frukt också.

Vi hörs från Istanbul!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.