Inspiration,  Travels

En försvunnen sjal och kläder som får se världen

Ikväll har jag tvättat och börjat packa lite grann. Jag försöker låtsas som att jag är helt obrydd om vad jag ska ha på mig nu under den kommande semestern. Jag vill ju vara snygg och ha med mig mina favoritkläder, samtidigt som jag har lust att strunta fullständigt om hur jag ser ut. Typ glida runt i flottigt hår, harembyxor och en fläckig gammal t-shirt. Fast nä, det vill jag inte egentligen. Harembyxor kan vara bland det fulaste jag vet. Jag skulle inte sätta på mig det ens om jag fick betalt. Eller jo, om de erbjöd en uppgradering till business class på flyget så hade jag sålt min själ direkt. Man får ju inte vara dum. Hello hello Turkish Airlines, lite spons här tack!

För att få lite inspiration till outfits, och på något vis göra det enklare för mig vad gäller packningen, så kikar jag tillbaka i fotoarkivet. Ibland lönar det sig att tvinga på sina nära och kära rollen som fotograf. Den här sjalen undrar jag för övrigt var tusan den blivit av. Helt plötligt bara försvann den. Puts väck. Jag köpte den i en liten butik på rue de Lévis i Paris och tyckte så mycket om den. Bilden är för övrigt från en weekend i Rom för 1,5 år sedan. Allt det där jag har på mig får följa med till Asien (förutom sjalen dårå… #RIP). Jag kör en copy/paste bara. Tänk vad mina kläder får se här i världen. De börjar bli ganska beresta nu.

Nej hörni, nog snackat om klädesplagg. Finns ju viktigare saker att tänka på. Som att springa ner till tvättstugan och hämta tvätten, och sedan sova så att jag orkar upp och jobba i morgon. Det blir årets sista arbetspass. Bäst att avsluta på topp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.