C'est la vie

Och sâ är jag ju trött ocksâ

Efter en natt med dâlig sömn sitter jag nu här och försöker piggna till. Funderar pâ att gâ ut och springa, det kan behövas. Sova kan jag inte göra mer hur som helst för om ett par timmar ska jag möta upp med Janis. Min fina Janis som ringde för att ses eftersom att hon âker tillbaka till Ibiza i morgon. Dâ är det klart att jag tar mig tid(lâter som att jag är superbusy, haha) för det.

Ja, om man ska ta och kliva i träningskläderna dâ?

Hmm, jag har ju lite ont i magen. Och ska promenera sen. Och mina gympaskor är inte bra för mina knän.

Nâgon som har fler undanflykter pâ lager?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.