Okategoriserade

Some of me


Vad såg du senast på TV?
En film.

Har du varit olyckligt kär?
Ja.

Hur mycket krävs för att du ska bli full?
Inte mycket, haha. Jag är ganska lättpâverkad 😉

Vad vill du helst ha just nu?
Pengar.

Vackraste låt-texten?
Som att be mig välja EN favoritfilm. Men de tre jag kan komma pâ sâhär direkt är: Coldplay – Fix You. Kent – Utan dina andetag. Sting – Every breath you take(för övrigt den lâten jag vill ha pâ min begravning, sâ alla mina kära vet att jag vakar över dem :-))

Din snyggaste kompis?
Alla mina vänner är snygga.

Vilken smak är det i din mun just nu?
Dâlig andedräkt.

Har du gott bordskick?
Ja, hade ni träffat min mamma sâ skulle ni förstâ varför. Bra hâllning med, det är inpräntat i ryggmärgen(funny, höhö)

2 saker inte många vet om dig?

1. Jag hör och ser dâligt men har onormalt bra luktsinne.

2. Jag är en supersnäll person men om nâgon gâr över gränsen, gör illa nâgon jag älskar eller bara är allmänt idiotisk sâ kan jag bli en riktigt förbannad superbitch.

Har du köat mer än två timmar för något?

Hmm, minns inte. Men tvivlar pâ det, lâter inte som nâgot jag skulle ha tâlamod till.


Har du någonsin…

Vunnit en trofé?

Nej.

Tagit dig in backstage och hånglat med en rocklegend?

Haha, nej.

Träffat din idol?

Ja. Nja, skulle varit Kent dâ när de signerade pâ en skivaffär i Malmö för mânga âr sedan.

Blivit uppgraderad på flyget?

Ja, när vi flög hem frân Kreta för en massa âr sedan. Haha, pappa fick dock sitta längst bak i ekonomi eftersom det bara fanns fyra platser. Men han offrade sig eftersom han alltid flög business eller 1 klass i jobbet.

Blivit portad från en bar/klubb?

Nej.

Simmat med hajar/delfiner?

Nej, men jag har klappat en delfin pâ Sea World.

0

0 kommentarer

  • Karin i Nice

    Hmm, ja det var en massa olika saker som inte funkade faktiskt. För det första var det så krångligt att bo utanför Nice, bussarna slutade gå 19 på kvällen och det var alldeles för långt att gå! Så kunde i princip inte göra någonting när jag inte jobbade, jättetrist! Och sen var mamman hemmafru och det var rätt skumt att jobba så, hon var hela tiden bakom mig och kommenterade och jag hann aldrig skapa en egen relation till ungen liksom. Han ville ju bara till mamma hela tiden, och så klagade hon ändå på att jag inte var tillräckligt engagerad i att leka med honom. Hur lätt är det när han bara hänger i mammas ben hela tiden?

    Jaja, så nu letar jag ny! har kontakt med en och jag hoppas det går vägen för jag vill hellre komma iväg förr än senare! 😊

  • Karin i Nice

    haha förresten, har du aldrig blivit kickad ut från en klubb?? har hänt mig massa gånger… 😋 i stockholms kanske det är annorlunda iofs, vakterna är sjukt på hugget där… i princip alla mina kompisar har blivit utkastade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.