Fun stuff

I need some fine wine


Jag försöker mig pâ att se ut som Victoria Silvstedt. Hmm, vet inte riktigt om jag lyckas… Och jo jag är lite brun. Bara jäkligt svârt att visa det när jag är med massa andra som är brunare ân jag hela tiden!


Gott vin


Stackars Liza fick aldrig röka eftersom att hon skulle ta en massa kort hela tiden


Tvâ fina svenska Paris-vänner


”Âh nej vilken smak ska jag välja?!”


Jag visste dock preciiis vilka jag skulle ha. Dâlig ekomoni= det säkra före det osäkra. Hehe

Sorry, dâlig uppdatering här. Men ingen annan bloggar ju nu sâ varför ska jag? Eller sâ fâr jag bli alla hemmasittares rädding, haha.
Igâr ât jag och Christophe först en otroligt lyxig middag hemma(tortellini med tomatsâs…), sen âkte jag ner till 6:e och träffade Natalie, Solli och Natalie’s trevliga vän LizaLa Palette. Det var sâ kul att träffa Natalie igen, hon har ju varit borta i tre veckor.
Där satt vi och drack vin, skrattade ât diverse barnförbjudna ämnen, tog för mânga kort, pratade knäppa pojkvänner(inte min dock) och alla berättade om sina semestrar och nyheter.

Sen tog vinet slut och vi funderade pâ om vi skulle gâ vidare eller âka hem. Jag sa att jag var sugen pâ glass och dâ utropade Liza efter en millisekund ”Jaaaa, jag meeed!”. Haha! Sagt och gjort. Vi drog till Amorino en gata bort. Tur att man hade med sig sin egna St Germain-expert 😉 Sen promenerade vi upp till St Michel, sa hej till Elaine och Lisa som varit och dansat salsa, men bestämde oss ändâ för att ta metron hemât.

Som vanligt en trevlig kväll i det sällskapet! En uppladdning inför torsdag. Dâ blir det party med stort P. Ska bli superkul!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.