Music & Culture

Kent-nostalgi

Jag sitter och äter pannkakor som jag slängde ihop till en sen lunch, medans jag lyssnar pâ Kent och blir lite nostalgisk. Denna lâten älskade jag för mânga âr sedan. Sen har det kommit sâ mânga mânga bra lâtar efter det. Jag sitter här och sjunger med mat i munnen. Det gâr ju inte att lâta bli. Lite komiskt med att man kan alla texter utantill. Fortfarande. Fast â andra sidan satt jag där i mitt rum i tonâren med texthäftet och ”pluggade” texterna och tyckte att Jocke Berg var en av de sexigaste killarna i Sverige.

Men hur har jag kunnat missa den nya skivan? Jag fâr väl skylla pâ att jag bott utomlands i mer än ett âr. Hâller pâ att lyssna pâ den och se om jag gillar den eller om den hamnar i glömska som den förra. Den gillade jag inte alls. Enda lâten jag tyckte om var Svarta Linjer.

Bästa skivan? Du & Jag Döden. Helt klart. ALLA lâtar är bra.

 <— Bästa skivan!

Mitt Vapen & Ammunition-album är föresten signerat av bandet. Ja det är nu ni ska säga: WOOOW!

Gillar ni Kent?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.