Outfits

Fönstershopping och shoppingguide

Jag kom hem för en stund sedan efter lite fönstershopping med Elaine och Lisa. Eller för min del dâ, de fyndade en hel del. Själv fick jag istället agera smakrâd och shoppingguide i det enorma Forum des Halles(det tar sâdär 10 ggr innan man fattar hur det funkar). Hittade en söt kofta pâ H&M men jag mâste hâlla i plânboken nu. Snyft, jag vill ocksâ shoppa! Men det handlar inte bara om pengarna utan om kilona när vi flyger till Kph om drygt en vecka. Jag ska checka in tvâ väskor och jag har hjälp av Christophe men jag är lite orolig eftersom att jag har kläder jag lämnat här innan.
Jaja, det fâr shoppas i slutet av september när jag (förhoppningsvis!) kommer hit en helg.

Vädret är lite halvdant idag sâ det fick bli lângärmat. Denna vita topp köpte jag pâ H&M för ett bra tag sen men det var verkligen ett bra köp. Till det shorts frân Zara(visade sig att Lisa hade likadana pâ sig idag), Converse och gammalt halsband. Armbanden är frân JC och Pilgrim.

Nu väntar jag pâ Christophe som borde komma hem snart med kvällens middagsingredienser. Jag hoppas det iafl för jag hâller pâ att krevera av hunger!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.