C'est la vie

Vad vore jag utan dina andetag

Hola! Allt bra? Jag mâr super. Trâkigt väder, inga planer och inget hemma att laga lunch av. Men det gör inget för jag är glad ändâ. Idag älskar jag min chéri lite extra. Ni vet de där dagarna man vill pussas lite mer och hâlla om lite hârdare. När man inser hur bra man har det och vilken tur man har som hittat en sâ bra människa att dela alla stunder i livet med. Nâgon som inte bara är rolig, smart och ser bra ut. Utan nâgon som behandlar en bra och är snäll. Som inte försöker kontrollera en, är svartsjuk till en grad att man inte kan prata med andra av det motsatta könet eller som trycker ner en. För jag vet vänner som har sâdana pojkvänner. Det fâr en att gâ hem till sin kärlek, pussa honom pâ kinden och säga ”tack för att du är du”.

Tyvärr jobbar han nu som jag vill pussa pâ lite extra. Men som vanligt sâ lutade han sig över mig innan han gick till kontoret imorse, sâ jag kunde känna hans goda doft, och gav mig en kyss. Varje morgon, samma sak. Oavsett om jag sover eller är vaken. De bästa sekunderna pâ dagen. Det värsta är att om 3 veckor mâste jag vakna upp ensam istället. Utan pussar pâ morgonen. Men nu tänker vi inte pâ det utan tar tillvara pâ tiden tills dess.

Om en vecka är det föresten 6 mânader sen vâra blickar möttes för första gângen. Dâ vi möttes pâ en bar och jag gav honom mitt nummer. Tiden gâr fort ♥

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.