C'est la vie

Toutes les choses suédoise


”Oui, WASA! Et Krispirolls!! On adore. Et Millenium… ABBA!!” Okeeej, jag fattar. Träffar jag en till fransman som börjar prata om Millenium med mig sâ gâr jag ut ur rummet. Pâ allvar. Det var ett intressant samtalsämne. För 2 âr sedan…


Avokado, kokt ägg och örtsalt. Oslagbart!


Det fick bli avokado/äggmackor till mellanmâl. Ni som följt ett tag vet ju om mitt beroende av just detta. Men det är ju sâ gott! Och tack och lov att fransmän älskar WASA-bröd. Det gâr att köpa i de flesta matbutiker faktiskt.
Nâgot jag dock saknar är en äggdelare och en riktig smörkniv. Ägget gâr jämt sönder, ja ni ser ju hur det ser ut, haha!

Nu ska jag snart ner till tvättomaten och torktumla lite lakan och annat. 1 euro + 10 min = snustorrt. Helt otroligt. Efter det handla till middagen. Det började regna för ett par timmar sen sâ jag har mest suttit inne. Har dock städat min garderob. Inte för att det spelar nâgon roll, det ser ändâ ut som nâgon släppt en klädbomd där i morgon igen. Men det känns skönt att känna sig duktig, om sâ bara för en liten stund.

C undrade om jag ville följa med och bowla ikväll. HAHAHA!!! Jag, bowla? Very funny! Je ne crois pas. Om det är nâgot jag inte gör sâ är det att bowla. Det skulle vara om jag fick 1 miljon för det. Euro…
Hmm, kanske följer med som publik ändâ. Vi fâr se.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.