C'est la vie

Ny jeansjacka

Det finns bara en Mango-butik i Malmö och den ligger lägligt nog utanför stan. Jag tycker att det är lite trist att så många butiker stänger inne i centrala Malmö för att fler människor köper varorna online i stället. Själv gillar jag att prova och känna på plaggen. Det finns en tjusning dessutom med att bära hem sitt nya fynd i en kasse. Jag kan förstå att folk handlar på nätet för att det är billigare, men till största del tror jag att det är av lathet. Människorna i världens i-länder blir bara mer och mer bekväma. Det känns lite skrämmande. Jag undrar om det kommer bli som i filmen Wall-E? Det vore inte ultimat.

Tillbaka till Mango. Jag köpte nämligen den här jeansjackan där igår. Daniela tvingade mig att kassera min gamla troslagare. ”Did you buy that one when you were 12??”, frågade hon och syftade på att den numera ser ut att vara två storlekar för liten. Det var med andra ord dags att investera i en ny.

Ironiskt nog så har maj inletts med riktigt höstväder, så min nya jeansjacka får hänga på galgen ett tag till. Det blåser iskalla, nordliga vindar idag och mörka moln hotar om regn. Plus att en kollega är sjuk och jag måste hoppa in och ta klassen. Idag behöver jag extra kraft i form av koffein.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.