C'est la vie

Nu tar jag jul

Jag känner mig lite stressad över hur jag ska få med alla mina grejer till Paris. Jag har två bagage att checka in och sen får jag ju ha handbagage med, men hur tusan packar man för 8 månader? Jag ska såklart åka hem en sväng, troligtvis i mars, men ändå. Jag vill ju ha med allt!

Nej nu ger jag upp här i min nästan tomma lägenhet. Det är dags att ta paus från packningen och fira lite jul. Ikväll kommer brorsan, Becci och min lilla favoritbrorson över för middag. Dessutom ska granen kläs och paket slås in. Jag behöver vila och mysa med familjen känner jag, annars kommer jag få magsår..

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.