Things I like

GOD JUL!


Julia hälsar att hon inte är flottig i håret, hon HAR tvättat det. Det bara ser lite flottigt ut. Så ni inte tror att hon är en skitunge.

Nu är det full julstämning här i vårt crib. ”Mer jul” strömmar ut ur högtalaren och julgodiset är redan tjuvat av. När jag vaknade imorse hade tomtenissarna varit här och lämnat klappar redan. Jo, mamma kommer nog fortsätta så tills jag är 50 år. Visst blev granen fin förresten? Vi blev verkligen nöjda syrran och jag. Men så är vi också experter på att klä granar. Får man lov att skryta på julafton?


Och från mig till er, mina fina läsare, så önskar jag er en riktigt härlig, trevlig, mysig och

… GOD JUL! Och glöm inte vara tacksamma för det ni har. Idag skänker jag en tanke till alla därute som är ensamma eller sjuka.

Kram!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.